19.2 C
Apeldoorn
maandag 20 mei 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Publiek kan kijkje nemen bij PCK

UDENHOUT – PCK, specialist in industriële stofafzuiging heeft onlangs de overstap gemaakt naar een nieuwe locatie op industrieterrein Kreitenmolen in Udenhout.

 

Zaterdag 23 september opent het bedrijf de deuren voor het publiek dat zo kennis kan maken met het productieproces van industriële afzuigsystemen. De open dag van PCK valt samen met de Open Bedrijven Dag, waarbij meer bedrijven de deuren van hun bedrijf openen voor het publiek.

Waarom PCK?

De verschillende stofzafzuigingsystemen van PCK zorgen ervoor dat het stof direct wordt afgezogen, waardoor de werkplaats schoon en gezond blijft. De missie van PCK is samen met zijn klanten een gezonde en energie-efficiënte omgeving creëren waar mens en machine optimaal kunnen werken. Dat doet het Brabantse bedrijf door haar klanten zoveel mogelijk te ontzorgen tijdens het projectmatig oplossen van zijn specifieke problemen. Om dit te verwezenlijken legt PCK de focus op drie gebieden. Allereerst de engineering en het voortraject. Elke klant en situatie is uniek en vereist een specifieke aanpak. Met dat uitgangspunt kan PCK voor elk probleem een oplossing op maat ontwerpen. Het tweede punt is de productie. Om voldoende flexibel te zijn om voor elk probleem een oplossing op maat te kunnen ontwerpen, worden filterinstallaties intern bij PCK geproduceerd. Als laatste aandachtspunt noemt PCK de installatie  en het onderhoud. Met als doel de klanten zo veel mogelijk te ontzorgen, verzorgt PCK de installatie van de projecten. Met de ondersteuning van de eigen productie kunnen de  PCK-monteurs  steeds een snelle service garanderen.

Tijdens de open dag geeft het bedrijf graag uitleg hoe de  systemen worden ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd. Daarnaast krijgen de bezoekers een rondleiding door de fabriek om het productieproces van dichtbij te zien.

De openbedrijvendag vindt plaats op 23 september vanaf 10.00 uur op het industrieterrein Kreitenmolen in Udenhout.

 

 

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X