19.1 C
Apeldoorn
dinsdag 28 mei 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Hornbach koopt retailcomplex in Duiven

HOUTEN – Hornbach Nederland heeft een retailcomplex van 10.000 vierkante meter aangekocht op het bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven. Het retailcomplex, direct gelegen achter de Hornbach projectbouwmarkt, wordt verbouwd en ingericht als een  vloeren vestiging. Hiermee zet de bouwmarktorganisatie weer een stap in de ambitie om stevig door te groeien in Nederland.

“We zoeken in het hele land naar mogelijkheden om uit te breiden en door te groeien”, vertelt Evert de Goede, algemeen directeur van Hornbach Nederland. “In Duiven hebben we begin 2020 een projectbouwmarkt geopend, en met groot succes. De markt in deze regio heeft volgens ons echter nog veel meer potentie, zowel bij doe-het-zelvers als de professionals. Toen het pand naast onze projectbouwmarkt in Duiven te koop werd aangeboden hebben we dan ook niet getwijfeld. Het voormalige pand van Praxis heeft een vloeroppervlakte van 10.000 vierkante meter, dus dat geeft ons veel mogelijkheden om onze diensten en assortiment uit te breiden. De plannen hiervoor gaan we de komende periode concretiseren en we zullen flink gaan verbouwen.”

Tweede vestiging

Hornbach Vloeren is een nieuwe retailformule van het bedrijf die het gat dicht tussen de bouwmarkt en de speciaalzaak. Eind 2021 werd deze formule in Kerkrade geïntroduceerd en de eerste vloerenvestiging van Nederland geopend. Als het aan HORNBACH ligt openen de deuren van de tweede vestiging eind volgend jaar. Klanten kunnen hier dan terecht voor tegels, laminaat, houten vloeren, vloerbedekking, PVC, gietvloeren en alles wat je nodig hebt om deze vloeren te leggen.

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X