6.4 C
Apeldoorn
zaterdag 20 april 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Nicole Olland naar Provincie Overijssel

EDE – Nicole Olland vertrekt bij de Bosgroepen. De directeur van de overkoepelende bosorganisatie gaat aan de slag bij Provincie Overijssel en blijft werkzaam in de groene sector. Er is inmiddels een vacature voor directeur van de Unie van Bosgroepen gepubliceerd.

“Per maart 2022 maak ik de overstap naar directeur Natuur en Milieu bij de Provincie Overijssel”, aldus Olland. “Gezien alle opgaven – denk alleen al aan het stikstofdossier en klimaatverandering – is deze nieuwe rol voor mij een bijzondere functie in een bijzonder tijdgewricht. In de afgelopen 2 jaar heb ik met veel plezier en toewijding bij en voor de Bosgroepen gewerkt. Ik heb de Bosgroepen leren kennen als een organisatie met prettige, deskundige vakmensen met een grote passie voor de natuurlijke leefomgeving. Ik heb genoten van alle aanwezige kennis over de natuurgebieden in Nederland.”

De Unie van Bosgroepen zoekt een directeur-bestuurder voor 32 uur per week. De Unie is het coördinerende en vertegenwoordigende orgaan van de drie in Nederland opererende Bosgroepen. Bosgroepen zijn non-profit coöperatieve verenigingen van eigenaren van bos- en natuurterreinen die zich richten op ondersteuning van het duurzaam beheer van deze terreinen. De Unie coördineert gezamenlijke activiteiten, speelt een belangrijke rol bij de opzet en de uitvoering van op het beheer gerichte subsidieregelingen en collectieve certificering (zoals SNL en FSC), vertegenwoordigt de Bosgroepen op landelijk niveau in externe overlegcircuits, bevordert kennisontwikkeling en kennisdeling bij en door de Bosgroepen en coördineert landelijk de public relations en communicatie.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X