22.1 C
Apeldoorn
zaterdag 20 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Verbeterde 2-in-1-koker

 

WAALWIJK – De reparatieplamuur  Dry-Flex SF van Repair Care is verkrijgbaar in een volledig vernieuwde verpakking van 150 ml. Het grote voordeel van de nieuwe koker? De zwarte onderzijde zit vast aan het binnenwerk, met nog meer gebruiksgemak als resultaat.

 

De houtrotreparatiespecialist komt met een nieuwe oplossing voor de verpakking van de Dry Flex SF 2-IN-1. Deze reparatieplamuur was sinds begin dit jaar alleen nog verkrijgbaar in twee aparte kokers vanwege leveringsproblemen bij de producent van de bekende 2-in-1-koker.

 

Nieuwe 2-in-1-koker

De reparatieplamuur is nu weer verkrijgbaar in een 2-in-1-koker. Het gaat om een ander type, met een inhoud van 150 ml in plaats van 180 ml én een verlijmde onderkant. “Vooral dat laatste is een pluspunt”, zo stelt commercieel manager Aldo Luinge. “Nu we toch op zoek moesten naar een nieuwe verpakking, hebben we meteen de kans gegrepen om verbeteringen door te voeren. De onderzijde zit nu vast aan het binnenwerk, wat prettiger werkt en verlies voorkomt.” De nieuwe koker te gebruiken in het EASY•Q™ enkelvoudig doseerpistool.

 

Juiste partner gevonden

Aan de introductie van de nieuwe 2-in-1-koker ging heel wat vooraf. Aldo Luinge: “De leveringsproblemen bij de kokerleverancier zouden tijdelijk zijn, maar uiteindelijk bleek dat niet het geval. Het vinden van een alternatief was een stevige uitdaging, met name vanwege de unieke 2:1-verhouding van ons product en de strakke doseringseisen. Gelukkig vonden we een oplossing. Maar zo’n nieuwe koker – met een kleinere inhoud – heeft ook weer impact op het afvulproces en de logistiek.” Het afvullen gebeurt voortaan in Nederland en Duitsland. “In ons product komen componenten uit de hele wereld samen. Het is een hele puzzel om alles goed op elkaar te laten aansluiten, zeker gezien onze hoge maatstaven en het uitgekiende testproces.”

 

Repair Care International

Telefoon: 0416 – 650 095

www.repair-care.nl

 

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X