16.9 C
Apeldoorn
zaterdag 13 april 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Bankzitten in stijl

GALTEN – Steeds meer interieurliefhebbers vervangen de stoelen aan één kant van hun eetkamertafel door een lange bank. Die combinatie van stoelen en een bankje zorgt niet alleen voor meer dynamiek in je interieur. Het creëert ook een ongedwongen sfeer in huis: iedereen schuift knus aan tafel en het ijs is meteen gebroken.

Het Deense bedrijf Skovby presenteert de elegante en comfortabele banken #832, met plaats voor twee personen, en #833, waarop je met drie kan plaatsnemen. De eikenhouten bank is verkrijgbaar in drie tinten: geolied, wit geolied of zwart eikenhout.

Maar hét detail dat de aandacht steelt, zijn de gouden touches in het frame. Dat oog voor detail, de hoogkwalitatieve afwerkingsgraad en de uitgepuurde Scandinavische esthetiek kenmerken elk Skovby-meubel.

Multi-inzetbaar

De Skovby-banken #832 en #833 zijn decoratief en multifunctioneel. Gebruik je ze niet aan je eetkamertafel, dan staan ze ook prachtig in de hal of aan de voet van je bed. Wil je planten schikken op het bankje? Er dat ene verloren hoekje in huis mee opwaarderen?  Met een tijdloos basiselement als deze functionele bank kan je alle kanten op.

Over Skovby

Deens familiebedrijf Skovby staat al sinds 1933 symbool voor eenvoud, functionaliteit en vakmanschap.

Duurzaamheid was altijd al deel van de bedrijfsfilosofie. Skovby produceert alle meubilair lokaal, in de drie eigen fabrieken in Denemarken. Skovby gebruikt alleen hout uit duurzaam beheerde bossen. Het bedrijf investeert daarnaast in energie-efficiënte machines.

 

Nadere informatie:

Skovby

Telefoon: +45 87 54 55 00

www.skovby.com

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X