6.4 C
Apeldoorn
zaterdag 20 april 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Trendy deurkrukken

RHENEN – Bij de inrichting van een woning of kantoor wordt steeds meer aandacht besteed aan details, want juist die maken het verschil. Intersteel introduceert daarom drie nieuwe stijlvolle deurkrukken, die met zorg zijn vormgegeven. Bij iedere interieurstijl is passend deurbeslag beschikbaar.

De nieuwe deurkrukken hebben een trendy uitstraling. Ze hebben elk hun eigen vormgeving en zijn uitgevoerd in de trendkleuren mat zwart, grijs en mat messing. Deurkruk Sora kenmerkt zich door zijn ronde design, terwijl de Tiga zich onderscheidt door zijn strakke lijnenspel. Bij deurkruk Zaia valt de licht gebogen greep op.

De nieuwe deurkrukken worden alle drie geplaatst op een ronde, geveerde rozet (diameter 50×7 millimeter) die ervoor zorgt dat de kruk na gebruik meteen weer terugveert in horizontale positie. Uiteraard zijn accessoires zoals rozetten met sleutelgat, profielcilindergat en een toilet-/badkamersluiting in dezelfde kleuren verkrijgbaar. De deurkrukken worden per paar geleverd, inclusief bevestigingsmateriaal, zodat ze gemakkelijk zijn te monteren.

Nadere informatie:
Intersteel
Telefoon: 0318 – 477 777
www.intersteel.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X