14.5 C
Apeldoorn
dinsdag 28 mei 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Organische eettafel

NEDERWEERT – Kluskens Meubelcreaties lanceert ‘Jura’, een nieuwe, organische eettafel. Deze tafel is niet rond, niet ovaal, niet rechthoekig maar organisch. Het blad is een beetje asymmetrisch en afgewerkt met een zachte radius. “De rand nodigt uit tot vastpakken waardoor je elke dag contact hebt met het massieve hout en de natuur”, aldus de producent.

De tafel is in verschillende afmetingen leverbaar en geschikt voor het plaatsen van zes tot en met tien stoelen afhankelijk van de gekozen maat en stoel. Door de bijzondere vorm en de drie geplaatste ronde, massieve poten schuif je ook gemakkelijk een extra stoel bij. Er is plaats voor iedereen.

De afwerking van de massief eikenhouten tafel is nature white, mat gelakt. (Lengte: 240-320 centimeter, breedte: 130-150 centimeter, hoogte: 76 centimeter). De tafel is leverbaar van 5.592 euro. Op aanvraag zijn andere houtsoorten en afwerkingen leverbaar, waaronder noten, kersen en beuken.

“Ja, wij zijn meubelmakers. Dat klinkt ouderwets. En daar zijn we trots op ook”, aldus Kluskens. “Met liefde maken we de mooiste tafels, stoelen en kasten. Helemaal op maat en met alleen ‘echte’ materialen: leer, rvs, glas en massief hout.”

Nadere informatie:
Kluskens Meubelcreaties
Telefoon: 0495 – 626 405
www.kluskens.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X