20.8 C
Apeldoorn
donderdag 20 juni 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Multiplex kanten van Ostermann

NIJVERDAL – Multiplex platen zijn een hoogwaardig plaatmateriaal voor de keuken-, meubel- en interieurbouw. Ostermann biedt keuze uit kantenband van ABS, acryl en echt hout. Het assortiment omvat ruim twaalfduizend kanten, veelal direct uit voorraad leverbaar en passend bij de oppervlakken van meer dan zeventig fabrikanten.

Het meest gangbare materiaal kantenband ABS biedt een veelvoud aan afmetingen en decoren. Alle ABS-kanten met multiplex uiterlijk zijn leverbaar in verschillende breedtes tot 100 millimeter en de meeste kanten zelfs in twee diktes: 1 en 2 millimeter. In de dikte van 0,4 millimeter biedt Ostermann bovendien een dun ABS-kant ‘Multiplex Berken glad’ aan.

Door het aan de achterkant van een kant gedrukte decor krijgen de 3D acrylkanten van Ostermann een bijzonder diepte-effect. Uiteraard is er in dit materiaal ook een kant met multiplex uiterlijk verkrijgbaar. De 3D acryl kant Echtmultiplex glad is leverbaar in de standaardbreedtes 23, 33, 43 en 100 millimeter en in de diktes 1 en 2 millimeter.

De multiplex echt houten kanten kenmerken zich door natuurlijkheid en duurzaamheid. Zij vormen de chique finishing touch voor bijvoorbeeld hoogwaardige plaatoppervlakken, zoals Furniture Linoleum. De rollen fineer, in de houtsoorten Beuken en Berken, zijn verkrijgbaar in de breedtes 24, 30, 33 en 43 millimeter, in verschillende diktes en met een rollengte van 50 meter. Bovendien kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij Ostermann uit verschillende Multiplex kantlatten kiezen.

Nadere informatie:
Ostermann Nederland
Telefoon: 0548 – 620 606
www.ostermann.eu/nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X