22.1 C
Apeldoorn
zondag 21 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Symposium ‘Bos als oplossing’

Meer

WAGENINGEN – De Coalitie Bos en Hout, Wageningen University and Research en de Koninklijke Nederlandse Bosbouw Vereniging organiseren een eendaags symposium over vitaal bos en klimaat. Tijdens het symposium, dat wordt gehouden op woensdag 31 mei, presenteert de organisatie onder meer de resultaten van een 4-jarig onderzoek.

 

Beleidmakers, bosbeheerders, bestuurders en onderzoekers werpen een blik vooruit. Hoe wordt de Bossenstrategie concreet? De dag wil kennis, beleid en praktijk bij elkaar brengen.

Wat weten we na 4 jaar onderzoek van WUR en partners? Wat betekent dat voor het beleid, vooral voor het Nationaal Programma Landelijk Gebied? Hoe werkt dit door in de praktijk van bosbeheer en hout(bouw)keten? De bijeenkomst geeft antwoorden op deze vragen. Het symposium op 31 mei duurt van 9.45 tot 17.45 uur.

 

In de ochtend zijn er drie excursies in de omgeving van Wageningen. De lunch en het middagprogramma vinden plaats in het Omniagebouw op de Campus in Wageningen. Opgeven via de Stichting Probos: e-mail: mail@probos.nl, internet: www.probos.nl.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X