19.1 C
Apeldoorn
dinsdag 28 mei 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Salvamac op Holz Handwerk 2022

NÜRNBERG – Salvamac zal met substantiële nieuwe elementen aanwezig zijn op de komende editie van Holz-Handwerk, die van 12 tot en met 15 juli in Neurenberg wordt gehouden: een stand (hal 12.0, stand 410) waarin niet alleen Salvamac oplossingen en producten worden tentoongesteld, maar die de totale evolutie van de groep zal laten zien.

“We hebben altijd de zekerheid gehad dat de toekomst van de houtbewerkings- en meubelindustrie moet verlopen via partnerschappen en samenwerkingen met ene absolute prioriteit voor klanttevredenheid”, zegt Christian Salvador, samen met zijn partner, Ziemovit Dolkowski van Salvamac Groep. “Alles draait om het bedenken van nieuwe oplossingen en methoden die voortkomen uit een ‘kwaliteitsrelatie’ tussen mensen en uit onderlinge ontmoetingen.”

De Slavamac Group bestaat uit drie divisies, te weten ‘Cross-cutting’, ‘Air & Painting’ en ‘Salvamac Selection’. De drie groepen voeren regelmatig gemeenschappelijke projecten uit op het gebied van geavanceerde behandelings- en automatiseringssystemen, technologieën voor energieterugwinning en -droging en warmtebehandeling.

Het Salvamac voorstel

In de schijnwerpers staat de nieuwe versie van de ‘SalvaPush 2000’ optimalisatiezaag, voor de wereld van deur- en raamkozijnen. Deze zaag is uitgerust met onderdelen en aggregaten die voor dit specifieke gebruik zijn ontworpen. Twee halfautomatische afkortzagen zullen ook demonstreren hoe de installatie van het elektronische positioneringsapparaat ‘Salvastop’ de gebruiker daadwerkelijk in staat stelt om numeriek bestuurde zaagstations op instapniveau te hebben. Opgemerkt moet worden dat het ‘Salvastop’-apparaat ook volledig opnieuw is ontworpen: de nieuwe versie maakt het delen van gegevens met bedrijfssoftware en -apparaten of barcodelezers uiterst eenvoudig en effectief, in tegenstelling tot labelprinters. Een van de nieuwigheden is het stofafzuigfilter ‘Voyager’ met filterpatronen met hoge capaciteit, uitgerust met touchscreenbediening waardoor het mogelijk is om de stofafzuiger energiezuining in te zetten.

“We kunnen elkaar eindelijk weer ontmoeten op de beurs en we hebben er alle vertrouwen in dat Holz-Handwerk ons in staat zal stellen om te laten zien wat onze prioriteiten waren in de afgelopen jaren”, voegt Ziemovit Dolkowski toe. “De markt heeft ons zelfs in de afgelopen complexe jaren beloond met een groei van 50 procent, zowel in 2020 als in 2021. Problemen hebben we tot nut toe goede weten te beheersen, dankzij de bijna twee jaar geleden genomen beslissing om onze voorraden te verdrievoudigen, om zo redelijke levertijden te kunnen garanderen.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X