12.7 C
Apeldoorn
zondag 14 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Prefabmaat, beste online B2B bedrijf van 2024

ZANDVOORT – Prefabmaat heeft de Youwe B2B Award gewonnen op het Shopping Awards Gala op 28 maart in Grand Hotel Huis ter Duin. Joris Roelink en Niek Wopereis hebben deze speciale vakprijs met een brede glimlach in ontvangst genomen op 28 maart 2024.

De Youwe B2B Award wordt uitgereikt aan het bedrijf dat uitblinkt in zijn online activiteiten. Dit omvat hoe goed ze hun verschillende online en offline kanalen integreren, evenals de vooruitgang die ze hebben geboekt op digitaal gebied in het afgelopen jaar. Een deskundige jury heeft Prefabmaat beoordeeld. Naast de kans om te winnen, biedt deelname aan de award ook een gelegenheid voor bedrijven om feedback te krijgen en te reflecteren op hun prestaties.

Feedback van de Jury

De jury was zeer onder de indruk van de presentatie van team Prefabmaat. De Juryleden waren vol lof over het enthousiasme en de passie die van Roelink en Wopereis afstraalden tijdens de presentatie. Bovendien prees de jury de bijdrage aan het oplossen van het tekort aan arbeidskrachten in de bouwsector.

‘Van ons samen!!’ en ‘Hard werken wordt beloond jongens’. Zo laat Roelink zich uit in de groepsapp van Prefabmaat vlak nadat hij de prijs op het podium in ontvangst heeft genomen. ‘Een echte teamprestatie, met ons team staan we elke dag weer klaar om de kleinschalige bouw sneller en makkelijker te maken door onze prefab-oplossingen en -elementen.’

 

Dankwoord

Roelink gaf in zijn dankwoord aan dat hij eigenlijk heel verrast was, gezien ze tegenover gerenommeerde bedrijven stonden. “Met slechts anderhalf jaar op de teller zijn we nog erg jong, maar we zijn actief bezig met het timmeren aan de weg, zowel letterlijk als figuurlijk. Onze missie om bouwen simpel te maken is een frisse twist op de slogan van de Shopping Awards ‘Maak shoppen simpel’, en daar zijn we succesvol in.”

 

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X