12.7 C
Apeldoorn
zondag 14 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

PCK industriële stofafzuiging is verhuisd

UDENHOUT – PCK Afzuiging, specialist in hoogwaardige industriële stofafzuiging, is verhuisd van Hilvarenbeek naar Udenhout. “We hebben hier meer ruimte en meer faciliteiten om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn”, zegt operationeel directeur Frans van Maasakkers.

PCK is actief in Nederland en België. “Onze activiteiten en diensten richting de klant veranderen niet, maar werken vanuit Udenhout is voor ons makkelijker, omdat we daar beter en moderner zijn uitgerust. We leveren filterunits tot 8.000 kubieke meter en sluis- en kettingfilters tot 80.000 kubieke meter of groter. Ook kunnen we de totale installatie van filter- en leidingnet voor onze rekening nemen. Daarnaast leveren we op maat losse leidingen, aftakkingen en reserve-onderdelen.”

PCK is een van de weinige aanbieders van industriële afzuigsystemen in Nederland, die naast onderdruk- ook overdrukinstallaties aanbiedt. “In Nederland maken de meeste bedrijven gebruik van onderdruk, terwijl overdruk meerdere voordelen kan bieden. Een voordeel van overdruk is energiebesparing en geluidsreductie. In België is veel ervaring met deze overdrukinstallaties. We zijn ervan overtuigd dat ook veel organisaties in Nederland geïnteresseerd zijn in deze diensten n producten. Door onze verhuizing naar Udenhout zijn we beter voorbereid op de verschillende wensen van onze klanten”, aldus Van Maasakkers.

 

Meer informatie:

www.pckbv.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X