22.1 C
Apeldoorn
zaterdag 20 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Hornbach opent achttiende filiaal in Nijmegen

HOUTEN –De nieuwste Hornbach vestiging opent op 12 juli, ’s ochtends om 7.00 uur haar deuren. De 180 medewerkers die nu al in dienst en ingewerkt zijn bij de nieuwe vestiging in Nijmegen, hebben nog een paar weken de tijd om de bouwmarkt helemaal klaar te maken om al hun klanten te ontvangen.

Nijmegen is de achttiende Hornbach bouwmarkt in Nederland. Nog geen jaar geleden ging de bouw aan de Wendelring van start. “De bouw is heel voorspoedig gegaan”, laat vestigingsmanager Niels van Essen weten. “Ik ben blij dat ik kan vertellen dat de opening al op 12 juli is. We hebben hard gewerkt om er een klus-walhalla van te maken voor doe-het-zelvers en klusprofessionals uit Nijmegen en omstreken. Met ons hele team staan we te popelen om klanten te helpen met hun projecten.” Die klanten kunnen er straks terecht voor een assortiment van meer dan 120.000 artikelen. De vestiging beschikt daarnaast over een tuincentrum, dierenafdeling, badkamer-keuken-inspiratiecentrum en Drive In.

Woensdag 12 juli is ook het startschot van de feestelijke openingsweek die bol staat van activiteiten. Van Essen: “Tot en met zondag 16 juli is er elke dag van alles te beleven. Voor de opening hebben we speciale artikelen ingekocht en zijn er leveranciers aanwezig voor verschillende productdemonstraties. Voor de vroege vogels heeft onze broodjeszaak Boerske tijdens de openingsweek elke ochtend een ontbijt klaarstaan voor maar 1 euro. En alsof dat nog niet genoeg is, organiseren we in het weekend direct na de Vierdaagseweek op 22 en 23 juli nog een keer een vol programma met productdemonstraties.”

- Advertisement -

Laatste nieuws

X