19.2 C
Apeldoorn
maandag 20 mei 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Mauriks Solutions viert 50-jarig bestaan

DEN BOSCH – Het verhaal van Mauriks Solutions begon op 1 april 1973 als kleine onderneming met oog op sterke oplossingen. Inmiddels is Mauriks Solutions uitgegroeid tot marktleider in poortautomatisering in Nederland en dé leverancier in toegangstechniek- en afsluitsystemen, voor industrie en particulier.

En dat niet alleen op het gebied van productoplossingen, maar ook met succesvolle samenwerkingsverbanden, zoals de initiatieven van de VakmanPartner en dePoortnaarCompleteVeiligheid.

Inmiddels levert Mauriks Solutions diverse oplossingen onder 3 productmarktcombinaties. M design vertegenwoordigt een compleet programma in oplossingen voor afsluiting- en afscheidingssystemen. Dit is waar de 1ste generatie (Frans en Elly Mauriks) in 1973 mee gestart is. Vanuit dat vertrekpunt kwam al snel de vraag naar technische oplossingen voor het laten functioneren van o.a. poorten en deuren zoals componenten, hang- en sluitwerk en railsystemen het huidige M construct. En met de vraag eind jaren ‘80 naar automatiseringssystemen voor o.a. poorten is M access ontstaan, ons toegangstechniekprogramma voor gebouwen en terreinen.

 

Nadere informatie: maurikssolutions.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X