14.1 C
Apeldoorn
zondag 19 mei 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Materiaalpartner voor elk interieurproject

HARELBEKE   – Het Belgische bedrijf Triplaco is gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardig decoratief en functioneel plaatmateriaal voor interieur- en exterieurafwerking. Als voorraadhouder van producten van merken als Abet Laminati, Pfleiderer, Kaindl, Viroc, Alvic en Senosan,  kan de interieurbouwer er terecht voor een heel ruim aanbod aan decoratieve plaatmaterialen.

Van HPL voor binnen en buiten over gemelamineerde spaan, acryllaminaten en cementgebonden vezelplaten; Triplaco heeft het allemaal in huis. Maar, het bedrijf doet meer dan enkel verhandelen van plaatmaterialen. Zo is het gespecialiseerd in vlakverlijming van platen en via gespecialiseerde divisies kan men er ook terecht voor akoestisch absorberende oplossingen, maatwerkproductie én technische binnendeuren.

Akoestisch absorberende oplossingen

Print Acoustics, een gespecialiseerde afdeling binnen Triplaco, concentreert zich op de ontwikkeling en productie op maat van akoestisch absorberende wandpanelen, kastdeuren en plafondpanelen. Door de kruisbestuiving met de ruime voorraad aan laminaten binnen het standaard voorraadprogramma van Triplaco kan gekozen worden uit een heel breed en hoogwaardig aanbod aan akoestische oplossingen. Daarenboven zijn er keuzemoglijkheden voor een afwerking in fineer, massief houten latten of geweven vinyl om binnen elke ruimte een perfecte integratie te vinden.

 

Seriemaatwerk van halffabrikaten

Sta je voor een maatwerkreeks waarvoor je zelf niet de nodige middelen, tijd of capaciteit hebt? Ook dan helpt Triplaco graag via hun gespecialiseerde maatwerkafdeling Beveka Productions. Door een uitgebreid machinepark en jarenlange expertise in maatwerk van halffabrikaten kan je bij hen terecht voor zaagwerk, afkanten, vormfrezen, groeffrezen, boren en drevelen in grote of kleine oplages én dit voor eender welk project.

Technische binnendeuren

Door een recent partnership met Huylebrouck Deuren  levert Tripalco nu ook op maat gemaakte deuren in brandwerende of akoestisch isolerende uitvoering, afgewerkt met fineer, hpl of lak.

 

Nadere informatie:

Triplaco

Telefoon: +32 56 2262 17

www.triplaco.be

 

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X