13.4 C
Apeldoorn
zondag 16 juni 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Airless spuittoestel met accu

UDEN – De (schilders)markt vraagt steeds meer om draagbare spuit- en afwerkingsapparatuur met een accu. Wiltec, specialist op het gebied van Industrie & Spuiterijtechniek, heeft speciaal voor de schilder de Graco GX FF Cordless in het assortiment. Dit spuittoestel zorgt voor meer bewegingsvrijheid en is eenvoudig te vervoeren.

 

 

De Graco GX FF Cordless uitvoering heeft een perfect afwerkingsniveau en levert bovendien alle prestaties van een regulier GX FF-spuittoestel, maar dan zonder voedingskabel, stopcontact of generator in de buurt. De schilder ervaart de kracht en de ultieme bewegingsvrijheid om iedere klus sneller te klaren.

Onafhankelijk van de ruimte en de aanwezigheid van stroom zorgt dit spuittoestel ervoor dat de klus zeer eenvoudig, snel, flexibel en efficiënt kan worden uitgevoerd zonder verlies van tijd. Er kan direct met spuiten worden gestart. Daarnaast maakt het Contractor PC Compact-pistool het mogelijk om eenvoudig de kleinste oppervlaktes te spuiten.

 

Over Wiltec

Wiltec is specialist op het gebied van oppervlakte-, lucht- en applicatietechniek, werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en kantoorartikelen. Het bedrijf is continu op zoek naar hoe het bedrijven (op een duurzame manier) verder kan helpen. Als toeleverancier van meer dan 40.000 producten, maar vooral ook als ketenregisseur, proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert met jarenlange ervaring. Wiltec levert een bijdrage aan veiliger, comfortabeler en sneller werken.

 

 

Nader informatie:

 

 

Wiltec

Telefoon: 0413-24 44 44

www.wiltec.nl

__________________

- Advertisement -

Laatste nieuws

X