13.4 C
Apeldoorn
zondag 16 juni 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Lades met bijpassende anti-slipmatten

NIJVERDAL – In de Configuratorwereld van Ostermann kunnen talrijke meubelelementen snel en eenvoudig online op maat geconfigureerd en besteld worden. De keuken-, meubel- en interieurbouwer kan bijvoorbeeld kant-en-klare lades op maat bestellen. Hierbij kan men vanaf nu direct in kleur passende anti-slipmatten (mee)bestellen. De matten zijn op rol en per stuk verkrijgbaar en kunnen kant-en-klaar op maat geconfectioneerd besteld worden.

De kwalitatief hoogwaardige anti-slipmatten zijn in drie kleuren – wit, zilver en antraciet – verkrijgbaar en passen daardoor qua kleur perfect bij het gekozen ladesysteem. De op maat gemaakte configuratie van Ostermann is niet alleen mogelijk voor standaardafmetingen, maar ook voor alle gewenste, individuele afmetingen voor het vormgeven van moderne keukens.

Op rol

Bij Ostermann zijn de anti-slipmatten ook op rol verkrijgbaar. Bij individueel geplande en op maat gemaakte keukens kost het millimeter nauwkeurig op maat snijden van anti-slipmatten veel tijd en is er niet altijd voldoende werkruimte beschikbaar. Bovendien ontstaat er altijd restmateriaal. De oplossing van Ostermann: anti-slipmatten millimeter nauwkeurig op maat snijden. De anti-slipmatten kunnen snel en eenvoudig bij het configureren van lades op maat direct worden mee besteld. Keuken-, meubel en interieurbouwers die liever zelf lades maken of een opdracht hebben om een lade achteraf te repareren, kunnen de kant-en-klaar op maat gesneden anti- slipmatten snel en eenvoudig in de Configurator configureren.

Nadere  informatie:

Ostermann

Telefoon: 0548 – 620606

www.ostermann.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X