17.2 C
Apeldoorn
vrijdag 19 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Koninklijke Hibin herschikt taken

EEDE – Vanaf medio mei is de organisatie van Koninklijke Hibin, Netwerk van de bouwtoelevering, weer compleet. Hedy van Opzeeland heeft op 1 april officieel het stokje als directeur van Koninklijke Hibin overgenomen van Peter van Heijgen. Ad Blokker is nu de programmamanager Maatschappelijke Opgaven. Hij pakt het Hibin Experttafelprogramma over. Marc Donckers begin half mei als Programmamanager Werkgeverschap als opvolger van Jaap Breunesse. Ghislaine Hoenderboom verbreedt haar werkzaamheden en gaat verder als Programmamanager Professionalisering. Per 1 mei begint Steven van de Cruijs als communicatiemanager. Peter van Heijgen blijft als parttime adviseur aan Hibin verbonden.

Ad Blokker is een bekende in de branche. Hij werkte tot voor kort in een commerciële functie bij Van Keulen Hout- en Bouwmaterialen en was eerder directeur bij de Nederlandse inkoopcombinatie Bouwbedrijven en in verschillende functies actief bij Koninklijke Jongeneel. Marc Donckers was de afgelopen ruim elf jaar algemeen secretaris bij de O&O-fondsen Energiesectoren, Afval en Telecom. Hij zal Hibin en de branche gaan ondersteunen bij de CAO-onderhandelingen en -uitvoering, en het verder vormgeven van goed werkgeverschap. Ghislaine Hoenderboom is als Manager Hibin Opleidingen al meer dan tien jaar een goede bekende in de branche. Zij zal vanuit haar visie en ervaring de functie van Programmamanager Professionalisering invullen. Steven van de Cruijs komt van PEO, een leverancier van innovatieve technische producten en software. Hij zal zich onder andere bezighouden met het verder uitbouwen van de informatievoorziening aan bij Hibin aangesloten bedrijven.

Over Koninklijke Hibin

Koninklijke Hibin, Netwerk voor de bouwtoelevering, richt zich op belangenbehartiging, advisering, arbeidsvoorwaarden en pensioenregelingen, en biedt een aantal diensten voor haar leden. Namens de bedrijfstak voert Hibin cao-onderhandelingen en neemt ze initiatieven om via samenwerking binnen de sector de positie van de bouwtoelevering te versterken. Voorts stimuleert Hibin innovaties en bevordert ze het professionele ondernemerschap binnen de branche.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X