13.4 C
Apeldoorn
zondag 16 juni 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Houthakkersroadshow

EPE – Op zoek naar een bijzonder uitje in de kerstvakantie in combinatie met een heerlijke pannenkoek, lunch of diner? Kom dan naar restaurant De Ossenstal in Epe voor ‘pannenkoeken en natuurlijk meer’, want op woensdagmiddag 28 december staat de Houthakkersroadshow op de agenda.

Dit is een spectaculaire woodcarvingdemonstratie waarbij snelheid, humor en interactie met het publiek een grote rol speelt. Tijdens de Houthakkersroadshow gaan de houthakkers ‘helemaal los’ en fabriceren ze in duizelingwekkend tempo prachtige houtcreaties. De show is bekend in binnen- en buitenland tot en met Amerika aan toe. Zij noemen zichzelf de kettingzaag artiesten van Nederland. Speciaal voor restaurant De Ossenstal zullen zij op deze woensdagmiddag verschillende demonstraties geven. Zo laat men zien hoe er uit een stuk hout diersculpturen gezaagd worden in slechts enkele minuten tijd.

Toeschouwers worden die middag uitgenodigd om aan houthakkersspelletjes mee te doen. De show staat garant voor lachende gezichten. Daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden voor andere leuke activiteiten, zoals wandel- en fietstochten en speurtochten. Kinderen zijn bij De Ossenstal vanzelfsprekend van harte welkom om te ravotten in de spannende speeltuin. Iedereen is welkom aan de Ossenweg 10 in Epe en de toegang is gratis. Het evenement vindt plaats tussen 13.00 en 16.00 uur.

 

Meer informatie:

www.ossenstal.nl.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X