8.6 C
Apeldoorn
zaterdag 20 april 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Houtdag 2023 met focus op houtbouw

ZAANDAM – De houtbouw is volop in ontwikkeling. Wat is de meest efficiënte en materiaal-economische methode? Wat zijn de nieuwste materialen en combinaties van materialen? Hoe kunnen architecten, ontwerpers en constructeurs de beste én duurzaamste keuzes maken tussen materialen en verbindingsmethodes? Hoe is houtbouw het best met andere biobased materialen te combineren?  Op de Houtdag 2023 laten diverse sprekers hun licht over deze vragen schijnen.

De middag bestaat uit een verzameling lezingen en kortere pitches, alles plenair. Keynote speakers wisselen af met presentaties van innovaties en onderzoek. Tussen de lezingen door zijn er video’s te zien van de genomineerde projecten voor de Nationale Houtbouwprijs 2023 en vinden de uitreikingen plaats. De voertaal is Nederlands, de buitenlandse sprekers zullen Engels spreken. Naast het inhoudelijke gedeelte is er volop ruimte en tijd om te netwerken en kennis te maken met de sponsorbedrijven. De dag wordt afgesloten met een borrel.

Nationale Houtbouwprijs 2023

Op de Houtdag 2023 worden de awards voor de Nationale Houtbouwprijs 2023 uitgereikt. Alle genomineerde projecten maken kans op een van de (categorie)prijzen. Daarnaast dingen alle projecten die door de jury gekozen zijn voor de voorselectie mee naar de publieksprijs.

Aanmelden

De organisatie van De Houtdag 2023 heeft Het Zaantheater in Zaamdam uitgekozen als locatie voor deze dag op disndag 14 november. De dag begint om13.00 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Marketingbouw@Eisma.nl. Er is een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X