8.6 C
Apeldoorn
zaterdag 20 april 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Heropening De Ambachtsacademie

ZOETERMEER – De Ambachtsacademie heropent de deuren. Geïnteresseerden kunnen zich nu aanmelden voor een opleiding tot vakbekwaam ambachtelijk ondernemer.

De Ambachtacademie, de naam zegt het al, leidt mensen op tot ambachtelijke vakman. Te denken daarbij valt aan  beroepen als lijstenmaker, meubelmaker of parketteur. Maar ook een opleiding tot klusser valt onder de mogelijkheden.

De Ambachtacademie is een initiatief van Ambacht Nederland. Deze organisatie ziet volop kansen voor ambachtelijke bedrijven en branches. Ambacht Nederland is opgericht als platform waarbinnen ondernemers zich op een moderne manier met elkaar verbinden. Via het platform kunnen zij bijdragen aan de continuïteit, vernieuwing en verduurzaming van hun kleinschalige ambachtelijke bedrijven en branches. Dit gebeurt onder andere door het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen via de Ambachtsacademie.

Na aanmelding beoordeelt De Ambachtsacademie of degenen die zich hebben aangemeld geschikt zijn voor een aanmeldingsplek. Vervolgens stellen  zij de geselecteerde kandidaten voor aan de leermeester, die de opleidingsplek aanbiedt. Deze leermeester begeleidt de kandidaat in zijn vak, maar ook in zijn vorming toe zelfstandig  ambachtelijk ondernemer.

Meer informatie:

Ambachtnederland.nl

 

We kunnen ons voorstellen dat je meer vragen hebt, kijk dan op deze pagina met veel gestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij, stuur dan een e-mail naar opleiding@ambachtnederland.nl.

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X