13 C
Apeldoorn
zondag 19 mei 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Fensterbau Frontale en Holz Handwerk uitgesteld naar juli 2022

Meer

NÜRNBERG (D) – De vakbeurzen Fensterbau Frontale en Holz Handwerk 2022 zijn, zoals vele andere vakevenementen, uitgesteld. De gecombineerde beurzen staan nu ingepland van 12 tot en met 15 juli 2022. (De oorspronkelijke datum was 29 maart tot en met 1 april dit jaar).

“In overleg met de deelnemers is besloten om Fensterbau Frontale en Holz Handwerk 2022 uit te stellen”, aldus het organiserende NürnbergMesse en VDMA Holzbearbeitungsmaschinen in een gezamenlijk persbericht. “Ondanks dat het evenement georganiseerd mocht worden, was er onder onze klanten een gevoel van onzekerheid”, vertelt Petra Wolf, lid van de Management Board van NürnbergMesse. “De steeds wijzigende ontwikkelingen rond de coronamaatregelen brachten ons ertoe het evenement uit te stellen.”

Sinds september vorig jaar zijn er weer beurzen en congressen gehouden in het beurscomples van Neurenberg. De getroffen maatregelen met extra aandacht voor hygiëne leidden tot positieve reacties van bezoekers en deelnemers. “Tegelijkertijd luisteren we naar onze individuele klanten en participerende sectoren. Dit kan leiden tot afwijkende besluiten voor de verschillende evenementen.”

Elke Harreiss (Fensterbau Frontale) en Stefan Dittrich (Holz-Handwerk) voegen hier aan toe: “Door beide evenementen tijdig te verschuiven naar de zomer voldoen we aan de wens van veel deelnemers om een optimale ontmoetingsplek te creëren, waar ze kunnen netwerken en zakendoen in een positieve sfeer.”

- Advertisement -

Laatste nieuws

X