12.9 C
Apeldoorn
maandag 17 juni 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Draagarmen op kleur

DEDEMSVAART – Het Nederlandse houthandelsbedrijf van Deuveren koos voor stellingsystemen van OHRA bij de inrichting van zijn nieuwe hoofdvestiging. Naast de technische kenmerken was de belangrijkste doorslaggevende factor de mogelijkheid om de kleur van de individuele stellingen aan te kunnen passen. De kleurstelling van de verschillende gebouwen en de binnen- en buitenstellingen vormen een harmonieus geheel dankzij repeterende kleuren, die de moderniteit en kwaliteit van de diensten van Houthandel van Deuveren weerspiegelen.

 

Het bedrijf werd 25 jaar geleden opgericht en is een van de toonaangevende distributeurs van houtproducten in de provincie Overijssel. Omdat de vorige locatie zijn grenzen had bereikt, de opslagcapaciteit niet meer kon worden uitgebreid en de toegang moeilijk was vanwege de ligging nabij een woonwijk, besloot van Deuveren te verhuizen naar de nieuwe hoofdvestiging in Dedemsvaart.

 

Bewezen stellingsysteem

Vanwege de positieve ervaring die Van Deuveren al had met stellingen van OHRA, werd de nieuwe hoofdvestiging ook uitgerust met stellingsystemen van de Europese marktleider op het gebied van draagarmstellingen. OHRA vervaardigt de staanders en draagarmen van massieve, warmgewalste IPE-staalprofielen, wat betekent dat de draagarmstellingen zelfs bij volledige belasting permanent stabiel blijven en een hoog veiligheidsniveau voor personeel en klanten garanderen. OHRA produceert de stellingen altijd klantspecifiek volgens de eisen van de klant – bij Van Deuveren gold dit niet alleen voor de afmetingen en de draagkrachten, maar ook voor de kleur.

 

 

Consistent ontwerp of signaalwerking

OHRA biedt zijn stellingen standaard aan in de kleuren RAL 5015, 2002, 3000, 6011 en 7035, maar er zijn ook andere kleuren als optie verkrijgbaar. De kleuren worden aangebracht in de vorm van een hoogwaardige poedercoating, die het materiaal beschermt en aanzienlijk duurzamer is dan een afwerking met natte verf. “Bedrijven kiezen steeds vaker voor een kleurstelling op maat,” zegt Berry Vanneer, OHRA’s Sales Manager voor Nederland. Hierdoor kan het Corporate Design worden overgenomen en kan er een harmonieus totaalbeeld worden gegenereerd voor klanten en bezoekers. Maar het zijn niet alleen design-redenen die pleiten voor een kleur op maat, er zijn ook praktische voordelen, aldus Berry Vanneer: “Bedrijven gebruiken stellingen met verschillende kleuren ook bijvoorbeeld om verschillende draagkrachten van de stellingen aan te duiden of als logistieke bewegwijzering.”

 

 

Nadere informatie:

OHRA Regalanlagen GmbH

E-mail: info@ohra-opslagsystemen.nl

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X