22.1 C
Apeldoorn
zondag 21 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

MaterialDistrict: PEFC op de beursvloer én in het theater

WAGENINGEN – PEFC staat van 6 tot en met 8 maart op het MaterialDistrict evenement in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Op vrijdag 8 maart, vanaf 10.45 uur, organiseert PEFC het theaterprogramma ‘Biobased Acceleration beyond Wood’. Tijdens het evenement informeert PEFC de bezoekers over het gebruik van gecertificeerd hout voor interieur en bouwprojecten én de positieve impact ervan op duurzaamheid en klimaatverandering.

Op de beursvloer, stand F03 en hotspot F01, toont PEFC voorbeelden van gecertificeerde houtproducten en ontvangen bezoekers een jong boompje als symbool voor het behoud van bossen en de strijd tegen klimaatverandering.

In het theaterprogramma delen architecten en experts onder dagvoorzitterschap van Atto Harsta (Aldus bouwinnovatie / de Bouwcampus / Building Balance ) op 8 maart hun ervaringen en inzichten over het gebruik van hout en andere biobased materialen in de bouw. Dit programma, getiteld ‘Biobased Acceleration beyond Wood’, belicht onder meer nieuwe regelgeving, ontwerpmethoden en technische innovaties. Sprekers zijn onder andere Timo Broersen van Finch Buildings, Rueben Kieffer van Boom, Maarten Willemen van PEFC, Laetitia Nossek van DGBC, en Alex de Rijke sinds november professor Timber Architecture aan de Faculteit Bouwkunde van de TU Delft.

Bezoekers zijn van harte welkom. Tickets zij nte downloaden via onderstaande link

https://utrecht.materialdistrict.com/tickets/PEFC.

 

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisement -

Laatste nieuws

X