16.9 C
Apeldoorn
zaterdag 13 april 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Demonstratie ‘Werkplaats inrichten’

APELDOORN – Projectbouwmarkt Hornbach laat je zien hoe een perfect werkplaats er uit ziet en ingericht kan worden.  De projectbouwmarkt organiseert in de maanden januari, februari en maart de ProjectShow ‘Werkplaats inrichten’. Tijdens de gratis live demonstratie laat de bouwmarkt zien hoe een uitklapbaar werkblad en een gereedschapswand gemaakt kan worden.

“Van je werkplaats moet je klushart sneller gaan kloppen”, zegt Gerben Hofland, vestigingsmanager van Hornbach Apeldoorn. “Een werkblad met voldoende ruimte, een overzichtelijke wand voor al je gereedschap; het klust zoveel lekkerder.”

Stap voor stap

De adviseurs van de projectbouwmarkt laten tijdens de ProjectShow zien hoe de klusser een efficiënte werkplaats inricht. Tijdens deze live demonstratie nemen ze de aanwezigen stap voor stap mee. Van het maken van een plan tot de materialen en gereedschappen die nodig zijn om een eigen werkplaats te bouwen.

Gratis inschrijven

Het aantal plaatsen per show is beperkt. “Om zoveel mogelijk klussers op weg te helpen, organiseren we ProjectShows op diverse data en tijden. Wil je zeker weten dat je een plek hebt, schrijf je dan op tijd in”, raadt Hofland aan. “Of je nou een beginnend of gevorderd klusser bent, een efficiënt ingerichte werkplaats is de basis voor elke klusser. Dus iedereen is welkom.”

Nadere informatie en aanmelden:

hornbach.nl/projectshow voor meer informatie en aanmelden.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X