17.9 C
Apeldoorn
donderdag 20 juni 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Demodagen bij Werkplaatstechniek

STEENWIJK – Werkplaatstechniek bestaat dit jaar 20 jaar en dit wil het bedrijf uit Steenwijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Naast een groot prijzenfestival waarbij klanten maandelijks prijzen kunnen winnen, worden op 30 en 31 mei de Demodagen Jubileum Editie van Werkplaatstechniek georganiseerd. 

 

In de vernieuwde showroom in het nieuwe pand aan de Lange Baan 21 is op donderdag 30 en vrijdag 31 mei tussen 10:00 en 17:00 van alles te beleven.

 

Tijdens de demodagen geven vertegenwoordigers van verschillende merken, waaronder Festool, Mafell, Klingspor, Makita, Milwaukee, Fein, Grabo, Lamello, Airbo en Levelfix diverse demonstraties. Bezoekers kunnen de nieuwste machines zelf proberen en vrijblijvend, gemakkelijk en snel veel nieuwe informatie bemachtigen door middel van gesprekken met fabrikanten, leveranciers, professionals en specialisten, waaronder de eigen medewerkers van Werkplaatstechniek.

Daarnaast heeft het bedrijf  scherpe aanbiedingen en extra kortingen voor de bezoekers in petto. Kopende bezoekers maken kans op mooie prijzen, met als hoofdprijs een ballonvaart voor twee personen.

 

Al sinds 2004 werkt Werkplaatstechniek er hard aan om haar klanten te helpen in het optimaliseren van hun werkzaamheden en resultaten in de houtindustrie. Dit bleek effectief te zijn, aangezien het bedrijf aanzienlijk is gegroeid. “Recent zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Lange Baan 21 te Steenwijk. We gaan dit jaar de showroom nog verder uitbreiden met elektrische machines van verschillende merken. Met dit bredere assortiment hopen we nog meer vakmannen te kunnen helpen”,  vertelt Emile Boer, mede-eigenaar van Werkplaatstechniek. “Tijdens deze feestelijke demodagen willen we ook graag vieren dat we dit jaar 20 jaar bestaan en daarom zullen we onze bezoekers extra verwennen.”

Meer informatie:

 www.werkplaatstechniek.nl.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X