22.1 C
Apeldoorn
zaterdag 20 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

De Projectinrichter FSC-gecertificeerd

Het landelijk werkende bedrijf De Projectinrichter meldt dat het voldaan heeft aan de door de FSC gestelde criteria volgens FSC-STD-40-004 V3-0. “We zijn dan ook erg trots te melden dat we in het bezit zijn van het FSC certificaat met certificaatnummer: SKH-COC-000652”, aldus kwaliteitsmanager Jos Jonker namens het bedrijf.

De Projectinrichter is één van de grootste dealers van kantoor- en projectmeubilair van Nederland. Het brede assortiment bevat tevens projectstoffering, dat mede via professionele adviseurs als architecten, projectmanagementbureaus en interieuradviesbureaus wordt verkocht aan eindgebruikers.

“Met het FSC-certificaat garandeert De Projectinrichter dat wij onze leveranciers en onderaannemers houden aan de regels omtrent verantwoord bosbeheer, houtkap- en houtverwerking. Wij veroordelen en (helpen) voorkomen dat illegaal gekapt en verwerkt hout bij onze klanten terechtkomt”, aldus Jonker.

De Projectinrichter ervaart dat bij Europese Aanbestedingen in toenemende mate wordt gevraagd om het certificaat, zodat er met duurzaam geproduceerde meubels wordt ingericht.
Jonker geeft aan dat, samen met een team van collega’s van De Projectinrichter, er een handboek tot stand gekomen is waarin alle aspecten beschreven staan.
Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 5 jaar en elk jaar wordt De Projectinrichter, net zoals bij de ISO 9001- en 14001-certificaten van het bedrijf, getoetst of ze nog voldoen aan de op dat moment geldende normen.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X