8.6 C
Apeldoorn
zaterdag 20 april 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Dag van de Bouw

DEN HAAG – Zaterdag 8 juni 2024 organiseert Bouwend Nederland de zeventiende Dag van de Bouw. Bouw- en infrabedrijven stellen op die dag met trots hun bouwplaatsen open voor het Nederlands publiek. Jong en oud kunnen dan ontdekken wat er komt kijken bij het bouwen van onder andere huizen, wegen, ziekenhuizen, sluizen, dijken en stations.

De Dag van de Bouw is de dag waarop bouwlocaties door heel Nederland hun bouwhekken openstellen om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw en infra. De Dag van de Bouw wordt in 2024 op zaterdag 8 juni voor de zeventiende keer georganiseerd. In 2023 bezochten tienduizenden mensen 164 projecten verspreid over heel Nederland.

Bouwend Nederland, branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven, is initiatiefnemer en organisator van de Dag van de Bouw. De dag is onderdeel van de imago-campagne ‘De bouw maakt het’, waarmee Bouwend Nederland laat zien hoe belangrijk de bouw en infra is voor Nederland.

Deelname

Deelname aan de dag is alléén mogelijk voor leden van Bouwend Nederland. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Bouwend Nederland helpt de deelnemende bedrijven met de communicatie en geeft tips om een succesvolle dag te organiseren.

Meer informatie:

Dagvandebouw.nl

Vorig artikel
Volgend artikel
- Advertisement -

Laatste nieuws

X