20.8 C
Apeldoorn
donderdag 20 juni 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Zilveren FD Gazelle Award voor Woodpacker Trading

DRACHTEN – Voor de negentiende keer organiseerde het Financieel Dagblad de jaarlijkse FD Gazellen: de awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Na twee eerdere FD Gazellen nominaties, beklom Woodpacker Trading het podium met een tweede plaats in de regio Noord Nederland.

In de afgelopen jaren is Woodpacker Trading uitgegroeid tot een full-service productiebedrijf op het gebied van houten transportverpakkingen. Vanuit de vestiging in Drachten is een team van circa 25 personen dagelijks bezig met de ontwikkeling en productie van diverse maatwerkproducten. Of het nou gaat om een gerecyclede, nieuwe pallet of om ‘specials’; de op maat gemaakte transportmiddelen van hout zoals transportkisten, pallets, glasbokken en vlonders. De klant kan rekenen op een gecertificeerd product dat aan alle eisen voldoet.

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die worden uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voor dit jaar, de editie van 2022, gaat het om ondernemingen die van 2019 tot en met 2021 ten minste 20 procent groei lieten zien in zowel omzet als het aantal fte’s .

Voor de eigenaren Jos Hilbrands en Ruben Hut begon het avontuur ruim 22 jaar geleden met de hamer in de hand en een spijkerschort voor. “Voor de derde keer genomineerd zijn is al een prestatie maar, dat we ook nog eens bekroond worden met een zilveren award, maakt ons meer dan trots op onze collega’s en klanten”, zegt het tweetal, dat vervolgens aangeeft dat dit niet het eind van de groei betekent. “Nee, zeker niet, we zijn ingericht op groei, dus we gaan door.”

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X