17.6 C
Apeldoorn
vrijdag 19 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Workshops en productpresentaties bij Baptist

ARNHEM – Baptist Arnhem organiseert dit voorjaar weer houtbewerkingsworkshops én productpresentaties met diverse vooraanstaande merken. Tijdens de presentaties demonstreren diverse experts machines en houtbewerkingsgereedschappen van hun favoriete merken.

 

Het aanbod workshops bij Baptist wordt steeds uitgebreider. Judith van Wijk trapt het seizoen af op vrijdag 31 maart met de workshop figuurzagen. Op zaterdag 1 april vertelt Ralph Herbers van De Schrijn zijn toehoorders  over schaven. Zaterdag 8 april en 6 mei is er de introductieworkshop houtsnijden door Jan van Harskamp van Houterij de Specht en op 14 april geeft Festool workshops over frezen, Domino en zagen.

 

In april leren de aanwezigen meer over de wereld van vers hout. Zo staat op zaterdag 15 april de dagworkshop ‘lepelsnijden’ met Harald Lamon van het Lepelhuis op het programma. Zaterdag 22 april ontvangt Baptist Sjors van der Meer en Job Suijker van VersHout voor de drie uur durende workshops lepelsnijden en op zaterdag 29 april gaan de aanwezigen waaiervogels maken met Sandra Witteman.

 

Op vrijdag 12 mei en zaterdag 13 mei leert Douwe van Willigen zijn toehoorders de kunst van kumiko. Zaterdag 20 mei is Eisse van Hoving van cursuswerkplaats Hout onder Handen aanwezig voor een dagworkshop kruishout maken. Baptist sluiten het seizoen af met Studio Mooibos op zaterdag 27 mei met hun workshops houten ring maken.

 

Productpresentaties
In maart, april en mei geven vooraanstaande merken productpresentaties bij Baptist Arnhem. Tijdens deze presentaties worden er veel gereedschappen en machines gedemonstreerd en is er ruimte om vragen te stellen. Daarnaast is er dit seizoen een boekpresentatie over het nieuwe boek van Harald Lamon: Hart voor Hout. De aanwezige merken zijn: Record Power (Engeland), Tormek (Zweden), Robert Sorby (Engeland), Mafell (Duitsland), Bessey (Duitsland), Arbortech (Australië) en Osmo (Duitsland).

 

De productpresentaties en workshops zijn alleen met inschrijving te bezoeken. Er zijn per presentatie of workshop slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

 

Voor meer informatie, beschikbaarheid en de inschrijvingsmogelijkheid:

 

www.baptist.nl/agenda.

 

 

 

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X