6.4 C
Apeldoorn
zaterdag 20 april 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Verwerken van plaatmaterialen tijdens Kantentechniekdagen

HORST – GN Kantentechniek en Fravol Nederland organiseren op woensdag 17 en donderdag 18 april  de vierde editie van de Kantentechniekdagen.  Iedereen is harte welkom om wederom de laatste ontwikkelingen rondom het verwerken van plaatmateriaal te komen volgen.

Centraal staan de Fravol kantenaanlijmers.  Aan de hand van diverse demonstraties is te zien wat met deze kantenaanlijmers mogelijk is. Daarnaast is te zien hoe eenvoudig het is om met Polyolefine- of PU smeltlijmen een perfectie naadloze afwerking te maken bij het kanten aanlijmen en hoe eenvoudig deze machines in praktische omgang zijn.

Diverse partners en branchegenoten verzorgen presentaties en brengen de bezoekers op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van het verbinden en bewerken van kanten, hout en plaatmateriaal. Dus beleef tijdens deze tweedaagse alles op gebied van kantenband, meubelbeslag, lijmen, kitten, schuurmaterialen en verbindingssystemen van fabrikanten, zoals Hranipex, Frencken, Lamello, Jowat, Klingspor en Soudal.

Maar er is meer. Zo zijn Maiburg en Brentjens Bouwproducten  present om te vertellen wat zij hun klanten te bieden hebben. En SR Machinery, als partner van Fravol Nederland, vertelt de toehoorders voor welke producten en diensten zij kunnen aankloppen bij SR Machinery.

De Kantentechniekdagen vinden plaats op woensdag 17 en donderdag 18 april van 13.00 – 20.00 uur. Locatie: Venloseweg 70F, Horst. Toegang is gratis!

 

 

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X