8.5 C
Apeldoorn
maandag 22 april 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Veligheidshelm

Veligheidshelm

UDEN – Bij het werken op hoogte is veiligheid van groot belang, maar het werken met comfortabele, degelijke producten is minstens zo belangrijk. De SecureFit van 3M is een comfortabele veiligheidshelm van een gepatenteerd ontwerp met oog voor de gebruikers. Deze serie is ideaal voor gebruik bij werken op hoogte, industriële werkzaamheden met zware machines of andere zware werkomstandigheden.

SecureFit helmen voldoen aan de normen EN12492 (veiligheidshelmen voor bergbeklimmers) en EN397 (veiligheidshelmen voor industrie) en met de unieke 4-punts kinband is het moeiteloos schakelen tussen beide afhankelijk van de werksituatie. Het ontwerp is gebaseerd op de moderne klimhelmen en door het randloze ontwerp blijft er ruim en duidelijk zicht naar boven. Met zes verschillende instellingen is de hoogte van het binnenwerk aan de voor- en achterkant in te stellen voor een perfecte pasvorm. Door het gepatenteerde 3M Pressure Diffusion Technology wordt de druk op het hoofd 20 procent verminderd. Voorzien van UV indicator die aangeeft als de helm vervangen moet worden. De helm is leverbaar in diverse kleuren.

De 3M SecureFit veiligheidshelmen zijn verkrijgbaar bij Wiltec. Wiltec is totaal leverancier en specialist op het gebied van veiligheid, PBM en beroepskleding en biedt een uitgebreid pakket aan producten waaronder hoofdbescherming.

 

Nadere informatie:

Wiltec

Telefoon: 0413 – 244 444

www.wiltec.nl.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X