20.8 C
Apeldoorn
donderdag 20 juni 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Roda nieuwe directeur van Fimma + Maderalia

Meer

VALENCIA – Alejandro Roda is vanaf  januari de nieuwe directeur van Fimma + Maderalia. De volgende editie van de internationale beurs,  gespecialiseerd in materialen, technologie en componenten voor meubels, interieurontwerp en contractprojecten vindt plaats in 2024 in Feria Valencia.

Roda vervangt Miguel Bixquert, die na 30 jaar dienst bij Feria Valencia een welverdiende pauze neemt. Toevallig is Roda geen onbekende in de branche, aangezien hij in een eerder stadium van zijn carrière sales director was voor Fimma + Maderalia. Op 47-jarige leeftijd heeft Alejandro Roda uitgebreide, succesvolle ervaring met het leiden van een reeks evenementen en projecten bij Feria Valencia. Met een carrière van meer dan 20 jaar bij Feria Valencia heeft de nieuwe directeur van Fimma + Maderalia ook aan het roer gestaan ​​van verschillende evenementen die van bijzonder sociaal en zakelijk belang zijn.

Wat is Fimma + Maderalia?

Fimma + Maderalia is de internationale beurs voor materialen, technologie en componenten voor de sectoren meubels, interieurontwerp en contractprojecten. In 2024 staat de 40e editie van deze vakbeurs  op het programma in Feria Valencia. De laatste editie toonde het aanbod van 396 directe exposanten, met 844 bedrijven en merken vertegenwoordigd. Er waren 35.942 professionals uit de industrie aanwezig uit zestig landen.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X