20.8 C
Apeldoorn
donderdag 20 juni 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Repair Care viert 35 jaar vakmanschap

WAALWIJK – Dit jaar bestaat Repair Care 35 jaar. De houtherstelspecialist die begon als een bescheiden nieuwkomer, is nu uitgegroeid tot een toonaangevende marktleider. Deze reis van groei en succes viert het bedrijf met de lancering van een uniek product, een bekroning op het jubileum.

Sinds 1989 is Repair Care expert in totaaloplossingen voor hoogwaardig houtherstel en duurzaam onderhoud. Met een uitgebreid assortiment aan producten van topkwaliteit bedient het bedrijf de professionele markt en levert het passende oplossingen voor elke uitdaging. Daarnaast deelt Repair Care veel expertise via gecertificeerde opleidingen en biedt de producent-leverancier professioneel advies bij projecten. De reputatie als betrouwbare samenwerkingspartner bevestigt de positie als marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland.

limited edition modelleermessenset

Ter ere van het jubileum lanceert Repair Care de EASY•Q™ limited edition modelleermessenset. Deze messen in vier formaten zijn uitgevoerd in roestvrijstaal met een gouden coating en dragen trots het nieuwe jubileumlogo. Ze trekken niet alleen de aandacht met hun uiterlijk, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor elke precisieklus. De speciaal ontworpen bladen met rechte hoeken en ergonomische handvatten maken de modelleermessen onmisbaar voor het mengen van epoxy en het uitvoeren van strakke reparaties.

De unieke set is vanaf 1 juni 2024 verkrijgbaar voor 44,99 euro en wordt aangeboden in een exclusief ontworpen verpakking. Ze zijn te vinden bij de deelnemende dealer.

Voor verkooppunten:

www.repair-care.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X