19.1 C
Apeldoorn
dinsdag 28 mei 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Reorganisatie Deutsche Messe AG

Meer

HANNOVER – Deutsche Messe AG heeft de afgelopen maanden benut voor een reorganisatie. Dit heeft geleid tot het opzetten van vier business units, waaronder ‘Trade Fair & Product Management’ en ‘Sales’. Stephanie Wagner staat nu aan het hoofd van LIGNA. Zij is verantwoordelijk voor het operationeel management van de beurs. Hendrik Engelking is aangesteld voor het overall management en het beleid rond LIGNA, Interschutz, Parts2clean en SurfaceTechnology Germany. Christian Pfeiffer, voorheen directeur van de LIGNA & Woodworking Shows, wordt als Senior Vice President tevens hoofd van de verkoopdivisie.

Stephanie Wagner is sinds ruim 10 jaar in dienst bij Deutsche Messe AG. Tot voor kort was ze LIGNA Project Director. “We zijn blij dat Stephanie Wagner als zeer ervaren collega deze belangrijke functie gaat vervullen”, aldus Hendrik Engelking. “Ze is een bekend gezicht in de houtindustrie en zal de succesvolle samenwerking met onze beursdeelnemers, partners en klanten voortzetten.”

“Na een lange periode met een lege beurskalender en alleen online-formats, kijken we meer dan ooit uit naar LIGNA 2023 en naar de LIGNA-conferentie deze zomer. We hebben het persoonlijk contact en het netwerken op de beursvloer echt gemist”, aldus Stephanie Wagner.

LIGNA staat in 2023 op de kalender van 15 tot en met 19 mei.
De LIGNA-conferentie wordt gehouden op 1 en 2 juni 2022. De organisatie van de conferentie is in handen van Deutsche Messe in samenwerking met de Technische Universiteit Rosenheim.

www.ligna.de

- Advertisement -

Laatste nieuws

X