17.6 C
Apeldoorn
vrijdag 19 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Pepers vertrekt bij Aedes

DEN HAAG – Jeroen Pepers vertrekt als directeur Aedes. Hij was sinds 2016 directeur van Aedes, vereniging van woningcorporaties. Hij gaat per 1 mei ie aan de slag als directeur van de branchevereniging voor de ggz en verslavingszorg.

Het Aedes-bestuur betreurt het vertrek van Pepers, maar heeft begrip voor zijn persoonlijke keuze. Hij heeft in de afgelopen jaren een grote bijdrage geleverd aan de verdere professionalisering van de sector. Hij hecht groot belang aan uitwisseling van ervaringen en leren van elkaar. Samen beter worden is zijn credo. Zo heeft hij gezorgd voor meer participatie, co-creatie van en met leden, samen werken aan de opgaven. Jeroen Pepers is een verenigingsman in hart en nieren, zo laat het bestuur weten.

Mede door zijn inspanningen wordt de woningcorporatiesector de afgelopen jaren weer herkend als een sector die een belangrijke bijdrage levert aan het wonen van veel mensen en daarmee aan de Nederlandse samenleving. Een bijdrage die alleen maar belangrijker wordt in het licht van de huidige urgentie voor betaalbaar wonen. Het Aedes-bestuur is hem zeer erkentelijk voor al zijn werk en inspanningen. Martin van Rijn: ‘Ik ben Jeroen heel dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid bij de corporatiesector en de fijne samenwerking.’

Plaatsvervangend directeur Willem de Vreeze zal de taken van directeur na vertrek van Pepers waarnemen.

 

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X