19.2 C
Apeldoorn
maandag 20 mei 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Lichte spuitmachine

UDEN – Nieuw in het assortiment van Wiltec, specialist op het gebied van Industrie & Spuiterijtechniek: de Contractor King. Deze spuitmachine is lichter dan vergelijkbare modellen, zodat één persoon het apparaat gemakkelijk alleen kan bedienen en gebruiken. De Contractor King, uit de lijn van luchtaangedreven spuitmachines, is de perfecte aanvulling op het gereedschap van elke aannemer.

De duurzame Contractor King-spuittoestellen zijn perfect voor waterdicht en brandwerend maken en het aanbrengen van beschermende coatings met hoog volume en hoge druk, omdat ze het allerbeste in gemak en toegevoegde waarde voor elke aannemer bieden. De spuitmachine geeft een superieure afwerking zonder pulsaties, is gemakkelijk te verplaatsen en te vervoeren, is eenvoudig in onderhoud en werkt comfortabel.

Deze spuitmachine is meer dan 45 kilogram lichter dan vergelijkbare modellen voor gemakkelijke bediening door één persoon en heeft een verchroomd, gelast stalen frame voor jarenlang gebruik. De geïntegreerde hijspunten zorgen voor gemakkelijke positionering op elke werklocatie en de lekbestendige banden zijn bestand tegen vuil op de werkvloer voor maximaal gemak.

 

Nadere informatie:

Wiltec

Telefoon: 0413 – 244 444

www.wiltec.nl

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X