19.1 C
Apeldoorn
dinsdag 28 mei 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Norman Willemsen CEO van MOSO

Norman Willemsen is benoemd tot CEO van MOSO, als opvolger van oprichter en voormalig CEO René Zaal. Met meer dan 25 jaar ervaring in de relatief jonge bamboe-industrie wordt MOSO erkend als A-merk in bamboe.

 

Willemsen heeft een uitgebreide staat van dienst in internationale B2B-ondernemingen, evenals aanzienlijke ervaring in het ontwikkelen en implementeren van multi-channel strategieën. Gedurende zijn carrière heeft hij gewerkt voor diverse internationale organisaties in een breed scala van industrieën, van verpakkingen tot bouwmaterialen.

 

Voordat hij bij MOSO aantrad, was Willemsen CEO bij Kebony AS, een internationaal concern in duurzaam gemodificeerd hout. Daarnaast bekleedde hij diverse leidinggevende posities bij Armstrong World Industries, dat mondiaal actief is in het ontwerp en de productie van bouwmaterialen.

 

MOSO ontwikkelt en creëert bamboeproducten voor binnen- en buitentoepassingen. Bamboe groeit sneller dan welke andere plant ter wereld dan ook, maar heeft hardhoutachtige eigenschappen. Deze eigenschappen maken MOSO Bamboo-producten tot een alternatief voor niet hernieuwbare materialen en tropisch hardhout.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X