22.1 C
Apeldoorn
zaterdag 20 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Matrix Software neemt Ambiance Technical Software over

NIJMEGEN – Op 1 juni 2022 tekende Matrix Software een overeenkomst met ATS-Ambiance Technical Software om alle bedrijfsactiviteiten over te nemen.

De reden voor deze overname is helaas een trieste: de directeur en eigenaar van ATS Software, Hilbrand Stoffers, is op 23 december 2021 overleden. In nauwe samenwerking met zijn vrouw, mevrouw Anita Stoffers en haar bedrijfsadviseur zijn we overeengekomen dat Matrix Software alle activiteiten van ATS Software overneemt en voortzet.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van software voor kozijnen en gevels, hielp ATS-Ambiance Technical Software haar klanten om tijd en kosten te besparen bij het maken van kozijntekeningen, calculaties en werkvoorbereiding en met gevel- en kozijnbeheer. ATS-Ambiance Technical Software heeft meer dan tweehonderd tevreden klanten en meer dan driehonderd softwarelicenties.

Het productportfolio van ATS-Ambiance Technische Software bestaat uit ATS-WinKozijn, ATS-WinProfiel, ATS-KozijnInspectie, ATS-GevelInspectie, en ATS PDF Converter. De softwareoplossingen zijn gebruiksvriendelijk, praktisch en onmisbaar voor aannemers, onderhouds- en timmerbedrijven in Nederland.

Over Matrix Software & ATS Software

Matrix Software ontwikkelt gebruiksvriendelijke, toegankelijke en hoogwaardige software gecombineerd met een uitstekende klantenservice. Matrix heeft in Nederland een markt leidende positie binnen de software voor de fabricage van kozijnen, ramen en deuren. De overname zal daarom de verdere ontwikkeling van zowel ATS-Ambiance Technical Software als Matrix Software versnellen.
Het belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat de ATS-klanten zich thuis voelen bij Matrix Software, door het bieden van adequate service, praktijkgerichte trainingen en professionele softwareontwikkeling.

Na de overname heeft Matrix Group meer dan 1250 klanten in Nederland en ruim 9300 actieve softwarelicenties.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X