19.1 C
Apeldoorn
dinsdag 28 mei 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

HOLZ 2022 heeft veel nieuws in petto

Meer

BASEL – De Zwitsers vakbeurs voor de hout verwerkende industrie, HOLZ 2022, presenteert zich van 11 tot en met 15 oktober in de Messe Basel. De vakbeurs beleefde de laatste editie in 2019 en opent nu de deuren voor een keur aan innovatieve oplossingen en exclusieve premières voor de houtverwerkende industrie.

Holz werd voor het eerst gehouden in 1957 en is de oudste vakbeurs in Zwitserland. Het vindt om de drie jaar plaats in Basel en onderstreept zo de traditie en passie voor het natuurlijke materiaal onder professionals in de houtbewerkingsindustrie. Het vakpubliek kan niet alleen uitkijken naar nieuwe producten en innovaties, maar ook naar spannende vakforums en een kleurrijk begeleidend programma. De Zwitserse kampioenschappen timmeren vinden plaats, de innovatieprijs wordt uitgereikt en de aanstormende timmerman wordt gekozen.

Interactief platform

“De houtindustrie heeft zich aangepast aan de veranderende behoeften van de markt en heeft nieuwe exposanten kunnen aantrekken. Zij zullen zich presenteren tijdens de beurs”, zegt Theresia Saner, Brand Director van Holz. “Maar we bieden meer. Het nieuwe format ‘Door professionals voor Professionals’ van het innovatieforum biedt een interactief platform voor de bezoekers. Naast de beurs biedt de organisatie de mogelijkheid om via een digitaal platform het hele jaar door geïnformeerd te worden over de nieuwste ontwikkelingen in de houtverwerkende industrie. Op dit platform kunnen houtexposanten en andere leveranciers hun producten, innovaties en evenementen gedurende 365 dagen per jaar presenteren.”

Nadere informatie:
www.holz.ch

- Advertisement -

Laatste nieuws

X