20.8 C
Apeldoorn
donderdag 20 juni 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Kantentrend: matte unikleuren

NIJVERDAL – Meubels worden kleurrijker en oppervlakken matter. Ostermann presenteert een aantal geselecteerde kanten waarmee men de trend perfect kan realiseren.

 

Op de afgelopen vakbeurzen was het al te zien: ontwerpers, plaatfabrikanten en de meubelindustrie kiezen steeds vaker voor kleurrijke, matte oppervlakken. De nieuwe unikleuren zijn levendig(er) en qua kleurwaarde iets donkerder dan de pasteltinten die tot nu toe veelgevraagd waren. Ze hebben ook minder glans en helderheid. Hierdoor krijgen kleurrijke meubelen een rustige, nuchtere uitstraling en zijn uitermate geschikt om te combineren met hout of steen. Om de keuken-, meubel- en interieurbouwer te inspireren, hebben de experts van Ostermann vijf matte unikanten geselecteerd en geven voor de verwerking enkele praktische toepassingsvoorbeelden..

 

Kantenhighlights. Mat en kleurrijk.

Voor kleurrijke meubelen met verfijnde, gemoedelijke uitstraling beveelt Ostermann de kanten ‘Giallo Kashmir’, ‘Native Pink’, ‘Spice Red’, ‘Dark Emerald’ en ‘Navy Blue’ aan. Door de gedempte kleur stralen ze, in vergelijking met glanzende of lichte unikleuren, meer warmte en comfort uit. Deze optiek wordt extra versterkt door het matte oppervlak. Aangezien alle kanten een vergelijkbare glansgraad en kleurintensiteit hebben, kunnen ze bovendien perfect met elkaar worden gecombineerd. De genoemde kanten zijn, zoals alle kanten van Ostermann, in de afmetingen 23, 33, 43 en 100 x 1 millimeter direct uit voorraad leverbaar. Alle voor 16.00 uur bestelde voorraadartikelen, worden nog dezelfde dag verstuurd.

 

Nadere informatie:

Ostermann

Telefoon: 0548 – 620 606

www.ostermann.eu

 

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X