22.1 C
Apeldoorn
zondag 21 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Kanten maritieme blauwtinten

NIJVERDAL – De kleur blauw staat voor rust, vertrouwen en intelligentie. Twee jaar geleden heeft kleureninstituut Pantone de kleur Classic Blue als ‘Color of the Year’ benoemd. De maritieme, feel-good kleur is nu één van de meestgevraagde trendkleuren in de meubelbouw. Ostermann levert de passende kanten direct uit voorraad.

 

In het uitgebreide assortiment van Ostermann vindt de keuken-, meubel- en interieurbouwer de passende kanten. De veelvoud aan kanten is enorm. Alleen al in de afmeting 23 x 2 millimeter kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer bij de totaalvakhandel kiezen uit circa tachtig blauwe varianten.

 

Combineren

Wat voor kleding geldt, geldt ook voor meubels: binnen een kleurtoon kan men zeker variëren. Gecombineerd met een lichtere of donkere tint en het interieur krijgt net dat beetje extra. Wie graag sterk uiteenlopende blauwtinten in één interieur wil combineren, kan voor een passende uitstraling ervoor kiezen om dit samen met lichte houtsoorten of klassiek wit te combineren. Een goed voorbeeld hiervan is de Scandinavische woonstijl.

 

Van miniperl naar excellent mat

Binnen de verschillende stijlen kan er ook gebruik gemaakt worden van verschillende structuren. Wie van klassiek houdt, kan kiezen voor een miniperl-oppervlak. Voor het vormgeven van moderne meubels kan er gekozen worden voor een Excellent Mat oppervlakte. Verder zijn er nog talrijke andere oppervlaktestructuren verkrijgbaar, zoals de discrete veloursstructuur of de zachte, matte microstructuur.

 

Alle kanten direct uit voorraad leverbaar

Ostermann levert ABS kanten in de standaardafmetingen 23, 33, 43 en 100 x 1 of 2 millimeter vanaf één meter. Bovendien kunnen de kanten op verzoek in elke gewenste breedte tot 100 millimeter gesneden worden. Kantbewerkingen, zoals het voorlijmen met smeltlijm, het aanbrengen van een veer of het aanbrengen van een functionele laag voor de moderne nulvoeg-technologie, zijn geen enkel probleem. Alle voor 16.00 uur bestelde voorraadartikelen worden door Ostermann nog dezelfde dag verstuurd.


Nadere informatie:

Ostermann

Telefoon: 0548 – 62 06 06

www.ostermann.eu

- Advertisement -

Laatste nieuws

X