22.1 C
Apeldoorn
zaterdag 20 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Interzum 2023 combineert on- en offline

KÖLN -De internationale vakbeurs voor de meubelleveranciersindustrie en interieurontwerp, Interzum, heeft de uitdagingen van de afgelopen jaren gebruikt om een hybride format te creëren:  een digitaal en live-evenement. Exposanten hebben nu nu de mogelijkheid om hun bereik via interzum @home te vergroten en extra verkoopleads te genereren.

Sinds de première in 2021 ligt de focus van het interzum @home online platform op productinnovaties, kennisuitwisseling, hoogwaardige content en netwerken. Vorig jaar maakten 142 bedrijven uit 24 landen gebruik van interzum @home. Er waren in totaal meer dan 80.000 chatgesprekken en audio-/videogesprekken. Tijdens de 5.760 minuten van het evenement werden meer dan 10.000 leads gegenereerd.

Volgend jaar worden het fysiek en digitale evenement optimaal op elkaar afgestemd. Interzum 2023 trapt af met de digitale pre-show fase van 2 tot 8 mei 2023. Naast het genereren van interesse en zichtbaarheid, kunnen deelnemers de producten, innovaties en diensten beurs bekijken via de virtuele bedrijfsprofielen of digitale productfase van de exposanten. De pre-show fase kan ook dienen als platform voor het plannen van on-site afspraken in Keulen. De fysieke beurs start dan op  9 mei. In KölnMesse.

Interzum op 9 mei tot en met 12 mei is waar de toekomst van meubelproductie en interieurontwerp weer live in Keulen begint. Beslissers, opinieleiders, multipliers en trendsetters van over de hele wereld leren over innovaties in de sector, ontdekken inspirerende ideeën en maken verbinding met bestaande en nieuwe zakelijke contacten.  Aansluitend, op 15 en 16 mei, is het dan tijd voor het digitale live-event, waarbij de volledige presentatie van de producten en innovaties in een digital-only formaat in de bedrijfsprofielen of op de productstage van interzum @home, te volgen is. Dit wordt dan aangevuld met diverse lezingen.

En vanaf 17 mei 2023 blijft interzum @home online beschikbaar als on-demand aanbod.

Op een rij gezet:

2 t/m 8 mei: De digitale pre-show

9 t/m 12 mei: Het live evenement in Keulen

15 t/ m 16 mei Het digitale live-event

Vanaf 17 mei: de digitale post-show, waarbij de volledige inhoud van interzum @home beschikbaar blijft.

 

Nadere informatie:

www.interzum.com

- Advertisement -

Laatste nieuws

X