22.1 C
Apeldoorn
zaterdag 20 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

In memoriam Frank Meenderink

Met groot verdriet moeten wij u melden, dat onze gewaardeerde collega Frank Meenderink op dinsdag 14 februari is overleden.

Frank heeft een lange en dappere strijd geleverd tegen een ziekte waar hij niet van kon winnen.

 

Frank is op 1 januari 1994 begonnen als accountmanager binnen ons bedrijf. Al snel bleek dat hij een zeer grote affiniteit had met de Nederlandse timmerindustrie. Als productspecialist heeft hij  in 2003 dan ook aan de wieg gestaan van een van de grootste innovaties die deze branche heeft gekend.

Door veel mooie gerealiseerde projecten is Frank voor veel timmerfabrieken een bekend gezicht geweest.

 

Frank zijn enthousiasme, ervaring, kennis en kunde, maar zeker de wil om te winnen, hebben een grote rol gespeeld in het vormen van onze identiteit.

Ook in de laatste periode van zijn leven heeft hij steeds getracht zijn kennis en ervaring over te brengen op de nieuwe generatie accountmanagers. Wij vinden het enorm jammer dat wij hiervan niet langer gebruik hebben kunnen maken.

 

Al in 2011 werd Frank getroffen door kanker. Deze ziekte heeft in de jaren daarop, zonder enige twijfel, alle registers open moeten trekken. Frank is altijd blijven strijden maar helaas heeft uiteindelijk zijn lichaam hem in de steek gelaten.

 

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw Ingrid, dochters Renee en Mila en zijn moeder Hermien. Wij wensen hen heel veel sterkte toe dit grote verlies te verwerken.

 

Familie De Groot en Team De Groot Bewerkingsmachines.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X