6.4 C
Apeldoorn
zaterdag 20 april 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Huisshow Gerretsen Wijhe

WIJHE – Gerretsen Wijhe organiseert van 18 tot en met 20 april een huisshow in de vernieuwde showroom. Er zijn demonstraties van meerdere machines en de specialisten van Gerretsen informeren de aanwezigen over de nieuwste technieken op het gebied van machines, software en snijgereedschappen.

Tijdens het driedaagse evenement zijn co-leveranciers aanwezig. Op het gebied van snijgereedschappen zijn dat Euromec, Leitz en Oertli en de softwarehuizen CNCware en Matrix en Elka Air bevochtigingssystemen.

Interieurbouwers

Speciaal voor de interieurbouwers is er een demonstratie met SmartCabinet, waarbij een kast wordt ontworpen, die vervolgens geproduceerd gaat worden met een SCM Morbidelli X200 Nesting CNC en de SCM K560 HP gestuurde kantenaanlijmmachine.

Timmerindustrie

Voor de timmerindustrie is het vooral interessant om het nieuwe Saomad WP Just 3500 bewerkingscentrum in actie te zien. Maar ook de mogelijkheden van de Salvador SP200 Afkortinstallatie zullen volop onder de aandacht worden gebracht, evenals de SCM Superset NT 6-assige schaafmachine in de configuratie voor de timmerindustrie.

Onderwijs

Speciaal voor het onderwijs geven de specialisten van Gerretsen een uitgebreide demonstratie op de SCM CNC Startech CN K. Medewerkers vertellen over de machine en de software en laten zien hoe het ontwerpen in de software in zijn werk gaat, inclusief het koppelen van de gereedschappen aan de bewerkingen.

Saomad Gebruikers Event

Speciaal voor de gebruikers van Saomad bewerkingscentra organiseert Gerretsen het ‘Saomad Gebruikers Event’. Saomad gebruikers kunnen onderling ervaringen uitwisselen en nieuwe ideeën opdoen. Bezoekers zien dan ook de nieuwe Saomad WP Just 3500 in actie. Uiteraard zijn daarnaast ook andere machines in actie te zien en kunnen bezoekers kennis maken met de software van Archimede en Matrix en is KMB Machinebouw aanwezig om te laten zien welke logistieke oplossingen het in petto heeft voor de timmerindustrie. Vidali Finishing vertelt wat de mogelijkheden zijn van robot spuitinstallaties en Elka Air geeft voorlichting over bevochtigingssystemen. Het Saomad Gebruikers Event vindt plaats op vrijdag 19 april van 15.00 uur tot 20.00 uur ( vrije inloop)

Bezoekers zijn welkom van op donderdag 18 april, van10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag 19 april, van 10.00 tot o 20.00 uur en op zaterdag 20 april van 09.00 uur tot 13.00 uur.

 

Meer informatie: gerretsen.nl

- Advertisement -

Laatste nieuws

X