20.8 C
Apeldoorn
donderdag 20 juni 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Hout Mooi Werk

WAGENINGEN – Het hoeft niet uitgelegd te worden hoe belangrijk het is om gezond, vitaal en veilig te (blijven) werken. Toch is het van belang om deze punten onder de aandacht te blijven brengen. Daarom organiseren SIVAG, VVNH en de vakbonden FNV en CNV op 14 maart het event ‘Hout Mooi Werk’.

 

Het achterliggend doel is om alle bedrijven in de houtsector de kans te bieden om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid. Dankzij deze samenwerking van sociale partners is het mogelijk met subsidies bedrijven te ondersteunen bij het zetten van de eerste stappen naar een gezondere, veiligere en vitalere sector.

 

Hout Mooi Werk event vindt plaats op donderdag 14 maart 2024. Het omvat een rondleiding bij Stichting Hout Research (SHR) (gevestigd op dezelfde locatie), een interactieve sessie over herkenbare werksituaties en knelpunten, verschillende workshops (hoe zwaar is fysiek werk, subsidiemogelijkheden en health checks) en praktische tips en tricks over het toepassen van duurzame inzetbaarheid.

 

Het event begint om 15.00 uur en duurt tot 19.00 uur en de locatie bij SKH aan het Nieuwe Kanaal 9a in Wageningen. Aanmelden kan via https://www.houtmooiwerk.nl/aanmelden/

- Advertisement -

Laatste nieuws

X