17.6 C
Apeldoorn
vrijdag 19 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

GND-film promoot 54 mm deur

NIJMEGEN – In Nederland is 75 procent van de bestaande woningen nog niet goed geïsoleerd. Door een deur met een dikte van 38 millimeter te vervangen door een deur van 54 millimeter stijgt de isolatie enorm. Met een korte film laat GND zien hoe eenvoudig een 54 millimeter deur in een bestaand kozijn kan worden geplaatst en wat de voordelen zijn.

 

Het zorgt niet alleen voor een prettig en comfortabel huis, maar ook een lagere energierekening én CO2-reductie. Bovendien is deze deur uitgevoerd met inbraakwerend hang- en sluitwerk waardoor de veiligheid sterk verbetert.

Bij de isolatie van de gevel spelen goed isolerende deuren en deur-kozijncombinaties een belangrijke rol. Voor nieuwbouw is de 54 millimeter-deur al 20 jaar de standaard. In bestaande woningen worden technisch achterhaalde en slecht isolerende 38 millimeter-deuren veelal vervangen door nieuwe, net zo slecht isolerende 38 millimeter-deuren. Terwijl het toepassen van een dikkere, hoogwaardig isolerende 54 millimeter deur met isolerende beglazing en de juiste dichtingen een veel beter resultaat geeft.

In een korte film legt GND uit dat een 54 millimeter deur veel voordelen met zich meebrengt, vaak zonder kozijnaanpassingen kan worden geplaatst en dat de meerkosten heel beperkt zijn. Bekijk de video op de website van GND via https://gnd.nl/stappenplan-54-mm-deur/


GND is de overkoepelende organisatie van toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten. De aangesloten deurenproducenten maken zich samen sterk voor optimale kwaliteit en prestaties van binnen- en buitendeuren, het bevorderen van het vertrouwen tussen fabrikanten en hun afnemers en maatschappelijke thema’s als veiligheid en duurzaamheid.

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X