14.5 C
Apeldoorn
dinsdag 28 mei 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Geslaagde Windowmaster familiedag

VIANEN – Op 16 juni vond de allereerste BMH Windowmaster familiedag plaats bij Bos Machines in Vianen. Een nieuw evenement, specifiek voor de snel groeiende groep gebruikers van een BMH Windowmaster bewerkingscentrum. De familiedag stond in het teken van netwerken en ervaringen uitwisselen.

Circa 140 bezoekers uit Nederland en België reisden af naar de fabriek van Bos Machines. Zowel gebruikers van het eerste uur alsook toekomstige gebruikers die een BMH Windowmaster in bestelling hebben staan waren present. Al tijdens de ontvangst werden de eerste contacten gelegd. Het feit dat alle aanwezigen lid zijn van de Bos Windowmaster familie schepte al snel een onderlinge band.

André de Vroom, commercieel directeur van Bos Machines, heette de familie welkom en deelde een aantal leuke wetenswaardigheden en anekdotes. Uiteraard werden alle bezoekers ook bedankt voor hun keuze voor Bos Machines door de jaren heen. Hierdoor is de BMH Windowmaster uitgegroeid tot het meest gebruikte CNC bewerkingscentrum voor ramen, kozijnen en deuren in Nederland. Vervolgens werden de bezoekers geïnspireerd door een presentatie van Daan Quaakernaat. Zijn kennis over de bouwkunst van Middeleeuwse kathedralen werd vertaald naar actuele thema’s en doelen. Zo ontvingen alle Windowmaster familieleden een pakkende boodschap om in de praktijk te brengen. Ook werd een brug geslagen naar de nieuwste ‘kathedraal’ van Bos Machines namelijk de BMH Pressmaster. Dit is de allereerste volautomatische CNC gestuurde lijm- en opsluitrobot ter wereld. Alle bezoekers konden hiervan alvast een glimp opvangen in de productiehal.

In een informele sfeer konden alle Windowmaster familieleden met elkaar kennis maken en ervaringen uitwisselen. Zo werden vele oplossingen met elkaar gedeeld en nieuwe ideeën opgedaan. Diverse timmerfabrikanten maakten zelfs afspraken om bij elkaar in de keuken te kijken.

Op 31 augustus en 1 september aanstaande vindt het volgende event plaats bij Bos Machines. Dan zal namelijk de BMH Pressmaster officieel gepresenteerd en gedemonstreerd worden voor de Nederlandse timmerindustrie.

Aanmelden voor dit event kan via de website: www.bosmachines.nl/event-pressmaster

- Advertisement -

Laatste nieuws

X