17.6 C
Apeldoorn
vrijdag 19 juli 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Floer magazijn; na 1,5 jaar alweer te klein!

GRONINGEN – De Groningse vloerengroothandel Floer breidt uit, wat betekent: 2000 vierkante meter meer vloeroppervlak. In het begin van 2021 verhuisde Floer naar haar nieuwe adres, Protonstraat 18 in Groningen, omdat het oude pand te klein werd. Maar het jonge bedrijf groeit zo snel dat er na anderhalf jaar al meer magazijnruimte nodig is.

Sinds oktober 2022 is de grond achter het huidige magazijn letterlijk op de schop gegaan. Waar eerst een oude helling stond en alles betegeld was met klinkers, is er momenteel alleen een zandvlakte over. Nadat de zandvlakte volledig was aangetrild is het heien van de palen begonnen. Deze palen zullen het geraamte van het nieuwe magazijn vormen.

Wat gaat er komen?

Er komt extra magazijnruimte inclusief een gloednieuw loadingdock! De huidige magazijnruimte zal worden verdubbeld met 2000 vierkante meter extra opslag, genoeg ruimte om alle vloeren collecties op te slaan. Volgens de huidige planning zal de nieuwe magazijnruimte met extra loadingdock rond medio februari begin maart klaar zijn.

- Advertisement -

Laatste nieuws

X