12.9 C
Apeldoorn
maandag 17 juni 2024

Úw nieuwsplatform voor de houtindustrie met 120.000 exemplaren en 25.000 online bezoekers.

Flinke uitbreiding Hornbach Drive In’s

HOUTEN – Het totale Drive In-oppervlak van Hornbach in Nederland is flink gegroeid. In Wateringen is een nieuwe Drive In geopend van ruim 2.500 vierkante meter. En op hetzelfde moment heropende de vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel hun Drive In na een uitbreiding met zo’n 2.500  vierkanter meter. Doe-het-zelvers en klusprofessionals kunnen met hun auto of klusbus in de Drive In’s direct voor het schap parkeren. Het inladen van zware en grote klusartikelen is daarmee een peulenschil geworden.

Elke nieuwe Hornbach-vestiging opent tegenwoordig standaard met een Drive In. Bestaande vestigingen die het tot nu toe nog zonder moeten stellen, worden waar mogelijk uitgebreid met een Drive In zoals in Wateringen. Daarnaast wordt gekeken naar uitbreidingsmogelijkheden van bestaande Drive In’s om ruimte voor extra assortiment te realiseren. De heropening in Nieuwerkerk aan den IJssel is daar een goed voorbeeld van. De grootste bouwmarkt van Nederland breidt het totale Drive In-oppervlak onder andere uit vanwege de sterke groei van de klantgroep bouwprofessionals. Deze groep weet de bouwmarkt steeds beter te vinden voor al hun bouwmaterialen vanwege het gemak, dB Hornbach ProfiService,t uitgebreide assortiment en de laagsteprijsgarantie.

Uitgebreid assortiment Drive In
Hornbach in Nieuwerkerk aan den IJssel was één van de eerste vestigingen in Nederland met een Drive In. Consumenten en bouwprofessionals uit de hele regio hebben veel waardering voor deze service. In de Drive In van Nieuwerkerk aan de IJssel vinden ze er artikelen als constructiehout, isolatiemateriaal, muurstenen, wapeningsstaal, zand en terrashout. Dankzij de uitbreiding liggen daar nu ook bouwstoffen en sierbestrating voor het grijpen. Ook in Wateringen en omstreken kunnen klanten vanaf nu volop profiteren van de Drive In-service van Hornbach. In de schappen van deze compleet nieuwe Drive In vinden ze een uitgebreid assortiment aan tuinhout, tuinschermen en bestrating.

Meer informatie: https://www.hornbach.nl/vestigingsinfo/drive-in/

 

- Advertisement -

Laatste nieuws

X